Курсове по свободно гмуркане (фридайвинг) | Seanomad Freediving School
Фридайвинг курсове
Фридайвинг курсове
Вие сте напълно начинаещ или опитен гмуркач, който иска да вдигне нивото си? Независимо от Вашия опит, възраст и способности Seanomad Freediving School може да Ви предложи курс по свободно гмуркане. Ние се гордеем с цялостния пакет услуги, който предлагаме: от отлични обучителни материали, красиви места за гмуркане до опитен AIDA инструктор, който е и успешен състезател. Организираме и тренировки през цялата година, така че да можете да натрупате повече опит с гмуркането, да се забавлявате и да срещнете нови приятели.

Свободното гмуркане е невероятен спорт, който Ви позволява да плувате безопасно под вода за по-дълго време и на по-големи дълбочини. Фридайвингът не зависи толкова от екипировката, както е при водолазното гмуркане, но има много неща, които трябва да се усвоят, а ние сме работили с всякакви хора - деца, възрастни, елитни състезатели и харпунджии, известни личности.

Фридайвинг курсове, които предлагаме:

AIDA 2* - басейнов модул
- Този курс се провежда на басейн и е насочен към начинаещи и средно напреднали гмуркачи и включва теоретични занимания, дихателни упражнения и упражнения за изравняване, 2 практически занимания на басейн. Това е басейновият модул от сертификационния курс AIDA 2*. Провежда се в София, Пловдив, Варна и Бургас.

AIDA 2*
басейнов и дълбочинен модул  - Този курс е насочен към начинаещи и средно напреднали гмуркачи, които се чувстват добре във водата и умеят да плуват и искат да научат основната теория и техники за свободно гмуркане. Включва басейнов и дълбочинен модул.

AIDA 3* курс по свободно гмуркане - Това е курс за опитни гмуркачи, които искат да научат по-сложни техники и да гмуркат по-надълбоко.

Моноплавник - Този курс е за гмуркачи, които искат да продължат напред и да се научат как да използват моноплавник в басейн и море.

Състезателен фридайвинг - Курсът е насочен към хората, които планират да участват на AIDA състезания за първи път или искат да опреснят знанията си.

AIDA Safety diver - Курсът развива знания и умения, така че да можете да бъдете обезопасяващ гмуркач (safety diver) на състезания на AIDA.

Тренировъчни уикенди - Индивидуални и групови тренировки на басейн и море със сертифициран инструктор.

http://www.seanomad-freediving.com

 

Responsive Middle Block

  • http://www.seanomad-freediving.com

http://www.seanomad-freediving.com

 

Responsive Middle Block

  • http://www.seanomad-freediving.com